tirsdag den 23. marts 2010

Netværk is everything

Her på IEG er der masser af spændende indlæg og masser af spændende mennesker man kan lære meget af. Men noget af det jeg finder allerbedst ved at være med her i Windy City, er deltagernes positive udadvendte netværkssind. Det er trods alt branchefolk og ikke sælgere (de fleste), og det virker forfriskende og inspirerende at føle, at lige meget hvilket bord og hvilket seminar man ender ved - så føler man sig velkommen og er hurtigt i kontakt med de andre deltagere. Der udveksles erfaringer, visitkort, lande-jokes og alle er villige til at hjælpe med hints og tips til en god dag. Det er en slags overordnet teamspirit.

Det bedste ved det hele er det netværk det skaber. Man sidder om aftenen og husker på dem man mødte idag og føler en stærkere relation til det land, det firma og den person, der var så flink tidligere. Sådan virker networking og sådan virker gode sponsorater faktisk også. Relationer og følelser er nogle af de vigtigste faktorer at ramme rigtigt med i en sponsoraktivering - nåh det var en afstikker.

Jeg må til frokost og networke lidt mere. Men man skal passe på hvad man siger i elevatoren - det er over 70 skandinavisk talende deltagere med i år:-)


//Søren

1 kommentar: