mandag den 18. oktober 2010

Nye rammer, nye teams og nye styrker

-         To strategidage gav energi og fornyet fællesskab til MEC ACCESS
Torsdag den 7. og fredag den 8. oktober var afsat til fælles MEC ACCESS Strategidage. For tredje gang indenfor et år valgte Access at bruge tid på at diskutere strategi, retning og ikke mindst metode på to interne dage, hvor hele strukturen i Access blev fremlagt og debatteret. 

Anledningen var de nye teamsammensætninger, men også timingen med nye lokaler gjorde tidspunktet perfekt. Nye rammer giver ofte anledning til nye tanker og disse udfolder sig fremadrettet i nye teamstrukturer med opdaterede arbejdsområder. Én af de nye teams er forretningsudvikling, hvor fokus også er på NB delen, der føder de andre teams med projekter og opgaver i et afmålt omfang. I spidsen for dette nye team er Allan Askov, der med sin erfaring og gode netværk skal drive udviklingen i den rigtige retning matchet med MEC ACCESS spidskompetencer indenfor implementering og eksekvering.

Udover de nye rammer, er der også et nyt ansigt i afdelingen samt goddag til et kendt

Til at facilitere de indledende timer brugte vi endnu engang Jørgen Sørensen og Bjørn Uldall fra Scanlead, der kender MEC ACCESS gennem mange års samarbejde. En god ide at lade deres redskaber hjælpe vores proces og dermed vores resultat fra dagen.

Med de nye teams, der udover Allans team tæller team Beirholm med Thomas Beirholm , der kommer fra Promovator, samt Cecilie Boas Linde, der er tilbage fra barsel, har MEC ACESSS et rigtig stærkt hold, der er klar til at håndtere de kommende udfordringer fra nye og gamle kunder. Fra MEC ACCESS kontoret i Århus deltog naturligvis Jonas Langhoff, der fortsat er i spidsen for sit team med Søren Rask som nærmeste kollega. Og således er vi klar til endnu bedre at udfylde vores flotte rammer i lokalerne på Kristen Bernikows Gade nr. 1.

//Igx

Ingen kommentarer:

Send en kommentar